Onderwijs: docent, trainer en auteur

Nooit ben ik uitgeleerd. Dagelijkse ontmoet ik nieuwe mensen, ontdek ik nieuwe inzichten, verwerf ik nieuwe vaardigheden en leer ik mezelf beter kennen. Naast mijn werk volg ik regelmatig cursussen en trainingen en in de avonduren studeer daarnaast aan mijn derde masteropleiding. Als deel van mijn werk ben ik ook zelf docent, trainer en auteur.

De beste manier om iets te leren is er les in te geven

docent lean verandermanagementHet overdragen van kennis en vaardigheden brengt mij ook steeds weer nieuwe inzichten op mijn vakgebied. Voor onderwijsinstellingen beoordeel ik afstudeerscripties, voer ik afstudeergesprekken en ontwikkel ik als auteur en corrector lesmateriaal.

Voor overheidsorganisaties, zorginstellingen en bedrijven verzorg ik als docent en trainer allerhande trainingen en workshops. Ook spreek ik af en toe op congressen en seminars. Hoe kan ik u helpen?

Betere dienstverlening en bedrijfsvoering

Ik ben thuis van vele markten in diverse met elkaar verbonden thema’s rondom de bedrijfskunde: communicatie, organisatiepsychologie, klantmanagement, informatie­management, verandermanagement, leiderschap en procesverbetering (LEAN). Samen dragen deze disciplines bij aan betere dienstverlening en bedrijfsvoering van organisaties.

Als u belangstelling heeft voor een standaard of maatwerk training in uw organisatie kunt u terecht bij de informatie over trainingen. Als u mij op een andere manier in wilt zetten of vragen heeft, neemt u dan even contact op. Uiterlijk de eerstvolgende werkdag neem ik contact op, als u mij mailt of uw telefoonnummer achterlaat.

Met vriendelijke groet,

Ron van der Kolk

drs. R.J. van der Kolk MBA  LinkedIn Ron van der Kolk

CRKBO Geregistreerde InstellingNa een succesvolle audit is Inflection toegelaten tot het Centraal Register Kort Beroeps­on­der­wijs. Hierdoor zijn de trainingen van Inflection vrijgesteld van BTW. In de audit is getoetst op o.a. zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.