Training voor een lerende organisatie

Elke organisatie moet blijven leren. Inflection verzorgt korte opleidingen en workshops om uw medewerkers beter te laten presteren. Beter voor uw organisatie, beter voor de klant en beter voor de medewerker zelf. In een korte training leren uw medewerkers essentiële kennis en vaardigheden, waar iedereen direct profijt van heeft.

Theorie en toepassing op uw eigen organisatie

trainingElke lesdag bestaat uit zowel theorie als toepassing. Voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk worden gekoppeld aan zojuist verworven kennis, zodat nieuwe inzichten en vaardigheden ontstaan.

Naast een aantal standaardtrainingen zijn maat­werk­trainingen mogelijk. Hierdoor krijgen uw mede­werkers een opleiding die volledig is afgestemd op uw en hun eisen, wensen, behoeften en situatie.

Ook Engelstalige trainingen behoren tot de mogelijkheden. De meeste trainingen duren 1 tot 2 dagen en kunnen gegeven worden in uw eigen organisatie. Dat heeft de volgende voordelen:

  • U kunt direct aan de slag met vraagstukken uit uw eigen een organisatie
  • De inhoud kan nauw aansluiten bij uw specifieke wensen
  • De deelnemers kunnen elkaar na de training scherp houden
  • Uw medewerkers verliezen geen extra reistijd
  • Het samen met collega’s volgen van een lesdag versterkt het team
  • U betaalt per dag en niet per deelnemer, wat veel voordeliger is

Van standaard training tot maatwerk opleiding

Het trainingsaanbod van Inflection is een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling en procesverbetering. Trainer Ron van der Kolk is namelijk van opleiding bedrijfskundige én psycholoog. De kerngebieden van training zijn managementvaardigheden, teamontwikkeling, adviesvaardigheden, verandermanagement en procesverbetering met LEAN.

Op dit moment zijn deze “standaard” trainingen beschikbaar:

Daarnaast is maatwerk mogelijk. Neemt u gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Ja, stuur mij een offerte voor een training

CRKBO Geregistreerde Instelling Na een succesvolle audit is Inflection toegelaten tot het Centraal Register Kort Beroeps­on­der­wijs. Hierdoor zijn de trainingen van Inflection vrijgesteld van BTW. In de audit is getoetst op o.a. zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.