Trainingen van Inflection nu vrijgesteld van BTW

Inflection biedt naast advies en interim management ook in-company trainingen. Kwaliteit staat voorop en de trainingen worden daarom doorlopend geëvalueerd en verbeterd. Onlangs is een externe kwalitatieve audit uitgevoerd op de trainingsactiviteiten van Inflection.

Inflection CRKBO geregistreerd als onderwijsinstellingInflection is met vlag en wimpel geslaagd voor de audit. Volgens de audit voldoet Inflection volledig aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Op basis van de succesvolle audit is Inflection als onderwijsinstelling erkend en toegelaten tot het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Hierdoor zijn de trainingen van Inflection met ingang van 2014 vrijgesteld van BTW. Daarnaast mag het CRKBO-beeldmerk worden gevoerd in alle uitingen.

De audit is uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Deze audit is gebaseerd op de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Er wordt daarbij getoetst op o.a. zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Er worden eisen gesteld aan bijvoorbeeld de docenten, de uitvoering van de trainingen, de voorlichting en de klachtenregeling.

Het trainingsaanbod van Inflection is een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling en procesverbetering. Trainer Ron van der Kolk is namelijk van opleiding bedrijfskundige én psycholoog. De kerngebieden van training zijn managementvaardigheden, teamontwikkeling, adviesvaardigheden, verandermanagement en procesverbetering met LEAN.

Daarnaast is maatwerk mogelijk in en rond de voornoemde kerngebieden. Hierdoor krijgen uw medewerkers een training die volledig is afgestemd op uw en hun eisen, wensen, behoeften en situatie. Ook Engelstalige trainingen behoren tot de mogelijkheden.

Over Ron van der Kolk MSc MBA

verbetert de dienstverlening en bedrijfsvoering van de overheid als organisatie­adviseur, interim manager, trainer en coach bij Inflection.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *