Training Mindful Management

Lastige medewerkers, krappe deadlines, budgetbeperkingen en een naderende reorganisatie; wanneer heeft u voor het laatst echt genoten van het leidinggeven? Strategie en lange termijn zijn goed voor organisaties; voor de mensen die er werken is zingeving in het heden onmisbaar. In deze training Mindful Management leren de deelnemers (weer) leidinggeven met plezier.

Leiderschapsontwikkeling

Training Mindful ManagementIn de training Mindful Management gaan we niet op rozijntjes kauwen of mediteren, maar serieus aan de slag met leider­schaps­ontwikkeling. Het creëren van rust in de werkomgeving zorgt ervoor dat leidinggevenden makkelijker kunnen schakelen tussen doen (actie) en zijn (reflectie). Dat is de kern van mindfulness.

Voor u het weet is iedereen alleen bezig met energie­slurpende deadlines, het corrigeren van fouten, achter de zaken aanrennen, medewerkers op de huid zitten… Tussen het oplossen van de problemen door is er aandacht nodig voor wat wel goed gaat, om steeds weer nieuwe kracht en energie op te doen.

In-company training Mindful Management

Geen tijd voor training? Dat is als een houthakker die zegt: “Ik heb geen tijd om mijn zaag te slijpen, want ik moet nog zoveel bomen omzagen”. Tijd investeren in persoonlijke ontwikkeling maakt leidinggevenden effectiever en efficiënter. Een open, vriendelijke en niet oordelende houding naar medewerkers doet ook wonderen voor hun motivatie en zelfstandigheid.

Deze training is één hele dag in uw eigen organisatie en geschikt voor groepen van 1 tot 15 deelnemers. Weinig theorie en powerpoints, maar onder begeleiding met elkaar in gesprek over positieve patronen en vinden van energie. De inhoud is speciaal gericht op leidinggevenden bij de (semi) overheid, zoals gemeente, provincie, ministerie, waterschap en vergelijkbaar.

Over de docent Mindful Management

Mijn naam is Ron van der Kolk en ik vind leidinggeven een van de leukste onderdelen van mijn werk. Na een aantal jaren als leidinggevend ambtenaar ben ik nu interim leidinggevende in de (semi) publieke sector. Van opleiding ben ik zowel bedrijfskundige als communicatie­psycholoog; ik geniet van het werken met mensen. Naast deze training geef ik ook diverse andere trainingen in gesprekstechnieken, leiderschap en verandermanagement.

Plan een datum en vraag een offerte

Geïnteresseerd in deze training? Als u de gewenste datum met uw wensen doorgeeft ontvangt u uiterlijk de eerstvolgende werkdag een prijsopgave.

Ja, stuur mij een offerte voor deze training

Liever eerst even overleggen? Neemt u gerust contact op:

Docent:
drs. Ron van der Kolk MBA
E-mail:
Telefoon:


 

Training Mindful LeiderschapTijdelijke actie: wanneer u deze training boekt, krijgt u gratis een exemplaar van het inspirerende boek Mindful leiderschap toegezonden.

Dit boek leert u om vastgeroeste patronen te doorbreken, waaronder de gewoonte om voortdurend in de ‘actiestand’ te staan en te weinig in de ‘reflectiestand’. Het helpt managers en leidinggevenden om een aangeboren vaardigheid, aandacht geven, te gebruiken om bewuste keuzes te maken in een stressvolle, snel veranderende wereld.

 

CRKBO Geregistreerde Instelling Na een succesvolle audit is Inflection toegelaten tot het Centraal Register Kort Beroeps­on­der­wijs. Hierdoor zijn de trainingen van Inflection vrijgesteld van BTW. In de audit is getoetst op o.a. zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.