Inflection op “Slimste Dagen voor de Overheid”

Net als de samenleving is de overheid is sterk in beweging. Bezuinigingen, decentralisaties en verbetering van de dienstverlening moeten tegelijk worden doorgevoerd. Hoe leidt je een overheidsorganisatie door zulke turbulente tijden?

Op woensdag 9 en donderdag 10 april 2014 vinden de “Slimste Dagen voor de Overheid” plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dat is een evenement dat bestaat uit o.a. het Decentralisatie Congres, het Serious Ambtenaar Café en de beurs Overheid & ICT.

Inflection levert organisatieadvies, interim management, training en coaching aan organisaties bij de overheid. De stand van Inflection (C056) staat pal in het centrum van de beursvloer, naast theater Oranje. Dit jaar staan vooral de trainingen van Inflection in de spotlights.

Als u directeur, manager, adviseur of beleidsmaker bent bij een overheidsorganisatie voorzie ik u graag van een toegangskaart. U bent van harte uitgenodigd op de beurs en in onze stand!

Klik hier voor een gratis toegangskaart voor de “Slimste Dagen voor de Overheid”.

Inflection op Slimste Dagen voor de Overheid

Over Ron van der Kolk MSc MBA

verbetert de dienstverlening en bedrijfsvoering van de overheid als organisatie­adviseur, interim manager, trainer en coach bij Inflection.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *