Speel de LEAN Dienstverlening Quiz!

LEAN is een verzameling van methoden en tools om processen nog beter te maken: minder fouten, kortere doorlooptijd en lagere kosten. Slimmer werken levert meer op dan harder werken of meer van hetzelfde doen. Ook in dienstverleningsprocessen en bij de overheid.

Wat weet u al van LEAN Dienstverlening?

Nieuws: LEAN Dienstverlening QuizMet de LEAN Dienstverlening Quiz kunt u uw kennis testen. Iedere keer dat u de quiz speelt, krijgt u tien willekeurige vragen en zijn de antwoordmogelijkheden gehusseld. Er is geen tijdslimiet, dus u kunt rustig nadenken. Op uw antwoorden krijgt u uitgebreide feedback.

Start de quiz!

Deelnemen kost niets en u mag het zo vaak proberen als u wilt.

Ondersteuning in uw eigen organisatie

Zelf aan de slag met LEAN? Lees dan het artikel LEAN dienstverlening, boek een ééndaagse LEAN kennis­making in uw eigen organisatie of vraag om advies. Samen kunnen we bespreken hoe uw dienstverlening en bedrijfsvoering nog verder kunnen worden verbeterd. Ik help u graag!

De quiz is bedoeld ter informatie, maar ook te gebruiken als oefentoets, proefexamen of examentraining voor een LEAN examen bij een training of opleiding voor Green Belt of Black Belt.

Met vriendelijke groet,

Ron van der Kolk

drs. R.J. van der Kolk MBA  LinkedIn Ron van der Kolk

 

Over Ron van der Kolk MSc MBA

verbetert de dienstverlening en bedrijfsvoering van de overheid als organisatie­adviseur, interim manager, trainer en coach bij Inflection.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *