Online uitzending over eigen bedrijf starten

De Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en Antwoord voor Bedrijven organiseren samen een online uitzending voor startende ondernemers. In dit ‘webinar’, een seminar via het web, geven experts van deze organisaties diverse tips en trucs over zaken die komen kijken bij het succesvol starten van een eigen bedrijf.

Naast experts komen ook mede-ondernemers aan het woord. Deze ervaringsdeskundigen vertellen over hun eerste stappen op het ondernemerspad en hun ervaring met het starten van een bedrijf. De uitzending is live en interactief, waardoor kijkers zelf ook vragen kunnen stellen, die in de uitzending beantwoord kunnen worden.

Het gratis online evenement vindt plaats op donderdag 21 november 2013. De live uitzending duurt een uur en begint om 20:30. Deelname kost niets, maar registreren is verplicht.

Als je na het bekijken van de uitzending geïnspireerd bent om te gaan ondernemen en eens wilt sparren over je eigen plannen, neem dan contact op met de Starterscoach.

Het webinar voor starters is een initiatief van het Ondernemersplein, waar (semi-)overheidsorganisaties hun informatie over ondernemen bundelen. Het Ondernemersplein is op dit moment een dienst van het Ministerie van Economische Zaken samen met de Kamer van Koophandel, Syntens, Agentschap NL en Antwoord voor Bedrijven. Vanaf 1 januari 2014 worden de 12 regionale Kamers van Koophandel (KvK) en Syntens definitief samengevoegd tot Ondernemersplein. Dat wordt een zelfstandig bestuursorgaan, dat nauw gaat samen werken met Agentschap NL en het daaronder vallende Antwoord voor bedrijven. De eindverantwoordelijkheid blijft bij het Ministerie van Economische Zaken.

Over Ron van der Kolk MSc MBA

verbetert de dienstverlening en bedrijfsvoering van de overheid als organisatie­adviseur, interim manager, trainer en coach bij Inflection.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *